Veiledning

Kom i gang med ditt skriveprosjekt

Jeg kan tilby veiledning til deg som er i gang med et skriveprosjekt eller som ønsker å komme i gang.

Å komme videre i skrivingen handler ofte om å finne et skrivefellesskap der man kan lese og bli lest, gi og få tilbakemeldinger. Samtidig kan det være temaer som er vanskelige å dele i en gruppe, og somtrenger bearbeiding en til en innenfor trygge rammer. Det kan jeg hjelpe til med.

 

Slik foregår en veiledning:

Møtested: Du er velkommen til meg på på gården til det første møtet, og så finner vi ut hvordan vi gjør det videre, om vi fortsetter å møtes på kontoret eller på Skype.

Tidsbruk: Jeg bruker 60 minutter på hvert møte.

Foreberedelser i forkant: Det er fint om du sender meg en tekst på inntil to A4 sider som forteller hva du skriver/ ønsker å snakke om - litt om temaet du jobber med.

Veiledningen: Jeg benytter samtale og teknikker fra en rikholdig verktøykasse.

Pris: kr. 1.000,- pr time, inkludert tiden jeg bruker på forhånd til forberedelse.

Ditt resultat: Resultatet du kan forvente, er å komme videre i skriveprosessen din, med ny giv!

 

Med utdannelse og erfaring som psykodramaterapeut i tillegg til å selv ha utgitt boken Farfars skrin har jeg kjent på hvor skoen trykker i skriveprosessen. Gode metoder og verktøy, samt konstruktive tilbakemeldinger når man lurer på om man skal våge, er viktig for å komme videre.

 

Å finne retningen når man står fast i et skriveprosjekt kan være utmattende, eller en spennede reise videre sammen med veileder.

© Tone Birgitte Bergflødt | Telefon +47 46 69 50 75 | Renskaug Vertsgård, Vestsideveien 63, 3400 Lier | E-post: tone@tonebb.no